Novakovic-3M

Choose lagnuage  English or  Romanian or  Hungarian

Šta Nudimo

1
Kvalitet
Dokaz naseg kvaliteta su 10.000 zadovoljnih korisnika!
2
Pouzdanost
Proizvodnjom 95% delova naših aparata dovoljno govorimo o našoj pouzdanosti.
3
Servis
Servis dosstupan svim korisnicima u garantnom i postgarantnom roku.

Naši Sertifikati

Naše potvrde o Usaglašenosti

 

 

 

 

 

 

 

ISO 9001:2008 standard

Intrnacionalizacija poslovanja koja briše granice za robe i usluge i dugoročno interesno povezivanje internacionalnih kompanija, nametnule su potrebu za stvaranjem jedinstvenog medjunarodnog okvira koji će definisati široko prihvaćena pravila i zahteve, kako bi se obezbedila kontinuiranost u poslovanju tj. dostizanju zahteva proizvoda i/ili i tržišta kao i njihova stalna uskladjenost sa zakonskim regulativama i međunarodo dogovorenim pravilima poslovanja. Dobijanjem sertifikata ISO 9001:2008 NOVAKOVIC-3M demonstrira:

• Sposobnost da kontinuirano obezbeđuje proizvod/uslugu koji zadovoljavaju ne samo zahteve, potrebe i očekivanja korisnika već i zahteve odgovorajuće zakonske regulative i propisa.

• Posvećenost stalnom razvoju i unapređivanju postojećih Sistema menadžmenta kvalitetom kroz Procese stalnih poboljšanja (PSP), čime podiže nivo kvaliteta svojih proizvoda/usluga stvarajući kod korisnika „efekat izvrsnosti“ (osećaj zadovoljstva korisnika kvalitetom proizvoda/usluge koji je iznad očekivanog/zahtevanog).

CE Znak i izjava o usaglašenosti

CE je skraćenica od Conformité Européenne i za razliku od standarda koji govore o kvalitetu proizvoda, CE znak (CE mark) je obavezan i odnosi se na bezbednost upotrebe Našeg proizvoda u zemljama članicama EU.

Zemlje članice Evropske unije su svojim zakonskim propisima i drugim merama želele da se osiguraju da se na tržište EU plasiraju i u upotrebi nađu samo oni proizvodi koji ne ugrožavaju bezbednost, život i zdravlje ljudi, svojinu, životnu sredinu ili neke druge interese od javnog značaja. U tom smislu, donete su direktive koje postavljaju bitne zahteve koje moraju ispuniti proizvodi. Ti zahtevu određuju tehničke karakteristike (specifikacije) koje proizvodi moraju imati a koje utiču ili mogu uticati na gore pomenute aspekte. Tehničke specifikacije o usaglašenosti proizvoda sa bitnim zahtevima, koje postavljaju direktive, date su u harmonizovanim standardima. CE znak je Naša legitimacija za izvoz proizvoda u zemlje EU