Novakovic-3M

Choose lagnuage  English or  Romanian or  Hungarian
25MAJ
'13

Osvojena zlatna medalja u 2013 !

U 2013. godini posećeni su svi značajniji poljoprivredni sajmovi u regionu. Kao dokaz o kvalitetu celokupnog proizvodnog programa aparata za mužu krava i koza dobili smo zlatnu medalju od Novosadskog sajma. Što nam daje podstrek za razvoj, širenje kompanije i još bolji kvalitet proizvoda.


Više detalja
23MAJ
'10

Osvojene dve zlatne medalje za kvalitet 2010!

U 2010. godini posećeni su svi značajniji poljoprivredni sajmovi u regionu. Kao dokaz o kvalitetu celokupnog proizvodnog programa aparata za mužu dobili smo zlatnu medalju od Novosadskog sajma. Što nam daje podstrek za razvoj, širenje kompanije i još bolji kvalitet proizvoda.


Više detalja
22MAJ
'10

Osvojene dve zlatne medalje za kvalitet 2010!

U 2010. godini posećeni su svi značajniji poljoprivredni sajmovi u regionu. Ponovili smo uspeh na sajmu u Banjaluci za kvalitet proizvoda.


Više detalja
01JUN
'09

Osvojena zlatna medalja za kvalitet 2009!

U 2009. godini u Bosni i Hercegovini izlagali smo na velesajmu u Banja Luci gde smo osvojili Zlatnu medalju za kvalitet proizvoda !


Više detalja
12JUN
'08

Osvojena srebrna medalja za kvalitet 2009!

U 2008. godini ponovili smo učešće na svim vodećim sajmovima poljoprivrede u regionu. Poboljšanjem kvaliteta naših proizvoda ostvarili smo još veći uspeh na Banjalučkom Velesajmu "AGROS 2008" gde smo osvojili srebrnu medalju za kvalitet proizvoda.


Više detalja
04JUN
'08

Plaketa za doprinos razvoju poljoprivrede

U 2008. godini u Bijeljini na VII medunarodnom sajmu "INTERAGRO 2008", sada kao dugogodišnji učesnik sajma dobili smo plaketu za doprinos razvoju poljoprivrede.


Više detalja
03JUL
'08

Priznanje za menadžera godine

U 2008. godini, 03 Jula u Sarajevu nam je uruceno priznanje menadžera godine za proizvodnju, razvoj i širenje kompanije i kvalitet proizvoda.


Više detalja
28MAJ
'07

Priznanje za menadžera godine

U 2007. godini izlagali smo naše proizvode na svim vodećim sajmovima poljoprivrede u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Makedoniji. U Srbiji smo izlagali na sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i Mladenovcu. U Makedoniji smo bili na sajmu poljoprivrede u Skoplju. U Bosni i Hercegovini izlagali smo na velesajmu u Banja Luci gde smo osvojili Bronzanu medalju za kvalitet proizvoda. Sledeći sajam na kom smo izlagali je sajam poljoprivrede u Bjeljini. Ostvarviši zapažen uspeh u Banja Luci dobijamo zvaničan poziv da učestvujemo kao gosti na 14-om generalnom privrednom sajmu u Zenici. Učešćem na zeničkom sajmu zaokružili smo naš plan uspešnog marketinga za 2007 godinu..


Više detalja